• Pingback: Fashionotes – The Top Art Shows to See this Summer | TOP FASHION REVIEW

 • Pingback: Fashionotes - Jewelry Designer: Elizaveta Gnatchenko

 • Aaaking001

  <div>BlackBerry udviklere få push tjeneste til onlinemeddelelser app opdateringer</div>
  <div>CIO – BlackBerry-maker forskning i beslutningsforslaget i dag bebudet en ny push tjeneste for BlackBerry programudviklere til at aktivere hurtig levering af program-indhold til BlackBerry smartphones.Med andre  levis 501
  ord vil beslutningstagere Java apps og Web widgets til BlackBerry kunne bruge tjenesten BlackBerry Push til at “skubbe” nyheder, sport, lagre og andre indholdsopdateringer til brugernes enheder i realtid som de bliver tilgængelige. levis jeans uk
   Push programmer er ikke ny til BlackBerry. Men adgang til den påkrævede BlackBerry API’er og andre ressourcer var dyrt i fortiden og de nødvendige gebyrer var uoverkommelige til mange programudviklere. Tjenesten push er tilgængelig i to “varianter:” en fri “BlackBerry Push levis commuter jeans 
   Essentials” indstilling; og “BlackBerry skubbe Plus,” som er tilgængelig i både gratis og kommercielle (“betalt”) versioner–udviklere vil skulle parabol ud nogle kontant,  levis 501 jeans
  hvis programmer kræver mere end 100.000 “skubber” pr. dag.Foruden push kapaciteter har betalt tjenesten, som er tilgængelig i flere niveauer, også meddelelser for udviklere at lade dem vide, hvornår skubbes indhold er leveret via deres apps, med nøjagtige tidspunkter og enheden data. Og devs ved hjælp af BlackBerry Push Service Plus kan også vælge at redigere push-tidsindstillinger og/eller annullere queued push anmodninger, før de er leveret til brugernes håndholdte, hvis nødvendigt. Fra rand: “tjenesten BlackBerry Push giver udviklere til let at udvikle Java-programmer eller web widgets, der udnytter RANDS push teknologi enten via BlackBerry Enterprise Server (for virksomheder) eller BlackBerry Internet Service infrastruktur (til forbrugerne), så indholdsudbydere pålideligt kan skubbe billeder, tekst eller lydindhold til millioner af BlackBerry enheder på én gang. I modsætning til tryk og alternative løsninger, som kun kan underrette brugere at nye indhold er hentes grund push meddelelse størrelsesbegrænsninger med tjenesten BlackBerry Push, er fuld indhold (op til en brancheførende 8 KB i størrelse) skubbet til enheden og gjort umiddelbart tilgængelige til brug.Så mens yderligere push tjenester er tilgængelige for mobil udviklere, pressede rand fordringer sin nye service tilbyder den højeste “indhold-cap” for opdateringer. Og rand også siger den nye tjeneste lader apps kontinuerligt “lytte” til indholdsopdateringer, i stedet at indlede hvad kan være langvarige processer via sammenlignelige mobile app push tjenester.”BlackBerry skubbe Service ikke sender meddelelser, der fortæller du gå få oplysninger, det bringer du oplysninger,”ifølge en post på RANDS hjemmeside.Tjenesten er allerede i brug af populære program-beslutningstagere %</div>